Кіт Матроскін продав 42 л молока по 96 к. за літр і 16 кг сиру по 2 грн. за кілограм. Скільки грошей отримав Матроськін за свій товар?

1

Ответы и объяснения

2012-10-21T10:24:18+00:00

отримав за молоко 42*0,96=40,32 грн

отримав за сир 16*2=32 грн

отримав за товар 40,32+16=56,32 грн