238.За день у саду зібрали 740 кг яблук. Частину яблук розклали в 26 ящиків, по 10 кг у кожен, а решту розклали в більші ящики, по 12 кг у кожен. Скільки всього використали ящиків?

2

Ответы и объяснения

2012-10-18T11:29:46+00:00

26*10=260кг в 26 ящиках по10кг.

(740-260):12=40ящиков по 12кг.

26+40=66ящиков использовали всего.

2012-10-18T11:31:31+00:00

1) 26*10=260(кг) в 26 ящиках

2)740-260=480(кг) залишилось

3) 480:12=40(ящ.) розклали  решту яблук

4) 26+40=66 (ящ.) всього використали для 740 кг яблук