Пошоход обходить сквер, що має форму квадрата, за 12хв. За скільки хвилин цей пішохід обійде сквер у формі квадрата з площею більшою в 4 рази?

Пошоход обходит сквер, имеющая форму квадрата, по 12хв. За сколько минут этот пешеход обойдет сквер в форме квадрата с площадью больше в 4 раза?

2

Ответы и объяснения

2012-10-17T18:53:30+00:00
Лучший Ответ!
2012-10-17T18:57:03+00:00

12*4=48

48хвилин 

1) 12/4=3 хвилини 1 сторона

2) 3*4=12 хвилин 1сторона другого квадрата

3) 12*4=48 хвилин 4 сторони 

видповидь 48 хвилин