з 1240 баранів настригли по 6 кг вовни,а із720 овець-по 4 кг вовни скільки всього кілограмів вовни настригли?

2

Ответы и объяснения

  • lili89
  • почетный грамотей
2012-05-10T22:30:20+04:00

1) 1240*6 = 7440 (кг)- настригли з баранів.

2) 720*4 = 2880 (кг)- настригли з овець.

3) 2880+7440 = 10320 (кг)- всього.

10440 кг = 10 т 320кг 

Відповідь: 10320 кг всього настригли вовни. 

Лучший Ответ!
2012-05-10T22:45:12+04:00

1) 1240 х 6 = 7440 кг шерсти настригли с баранов

2) 720 х 4 = 2880 кг шерсти настригли с овец

3) 7440 + 2880 = 10320 кг шерсти настригли всего с овец и баранов 

Ответ: всего настригли 10 320 кг шерсти или 10тонн 320кг