Настоящее, прошедшее и
будущее время. Выбери правильный вариант ответа.









1) My mother was at home___ .

a) next year b) yesterday c)
now



2) The weather___ fine
next Sunday.


a) is b) was c) will be


3) Ann___ a
party last Saturday.


a) has b)
had c) have



4) Granny___ dinner
every day.


a) cooks b)
cook c) not cook


5) She____ visits
her Granny.


a) tomorrow b) often c) yesterday


6) They___ the
game last Sunday.


a) not win
b) didn't won c) didn't win


7) Our family___ to
London next year.


a) will go b) went c) goes


8) We___ Big
Ben in London.


a) saw b)
seed c) sees



9) I usually__ salad
for lunch.


a) has b)
have c) has not



10) His uncle__ his
car last week.


a) repaired b) repair c) repairs





11) He___ the poem.

a) don't learn b) learn't c) didn't learn


12) We___ the
cat an hour ago.


a) feed b)
feeded c) fed



13) You___ sad
yesterday.


a) were b) was c) are


14) They___ a
house last year.


a) builded b) built c) build


15) My cat___ a
mouse last week.


a) catch b) catches c) caught


16) He___ a
picnic last week.


a) have not b) didn't have c) not has


17) I___ ski well last year.

a) could b)
can c) canned



18) Granny___ me a fairy-tale yesterday.

a)
telled b)
told c) tells



19) There___ a
chair in the room.


a) were b) are c) is


20) I usually___ up
at 7 o'clock.


a) not
get b)
get c) gets





2

Ответы и объяснения

Лучший Ответ!
2014-04-15T17:22:36+04:00
1.b
2. c
3 b
4a
5b
6c
7a
8a
 9b
10a
11 c
12 c
13a
14b
15c
16b
17a
18b
19c
20b  


2014-04-15T17:26:15+04:00
1)b, 2)c, 3)b, 4)a, 5)b, 6)b, 7)a, 8)a, 9)b, 10)a, 11)c, 12)a, 13)b, 14)b, 15)c, 16)b, 17)a, 18)b, 19)b, 20)b.