Тест№1 : `1) Koalas are small Australian animals.... eat eucalyptus leaves.
a)which b) who c) whose

2).......of you has got a calculator
a) who b) which c) what
3) They are going to Vladimir for....few days.
a)a b) the c)-

4)Mary....a lot of dolls when she was a baby.
a) has b)had c) has had
5)Mary.... this doll for two years.
a) has b)had c) has had

6)Thank you very much. You...very kind to me.
a) always were b) have always been c) is always

тест№2: 1)Mrs Hill asks her husband...use the computer.
a) don`t b) not c) not to
2)I wonder why...at home now.
a)she b)she is c) is she
3)The teacher asks why....the book.
a) they like b) did they like c) do they kike
4) .....of them saw Peter the other day.
a) who b) which c) what
5) Bob wondered..... her the next day.
a) if he would meet b) will he meet c) would he meet
6) Tom is the best pupil.
He..... the best pupil in his class.
a) is always b) has always been c) was always
7)Tom .....a mobile telephone when he was ten
a) has b) had c) has had
8) Tom... the mobile telephone since September.
a) has b) had c) has had
10)I made.. mistakes in this test. I hope I`II have no mistakes in the next test
a) little b) few c) much

тест№3:1) You mustn`t invite so... people.
2)Yes, I know it. I...it
a) have always known b) always knew c) always know
3)When he.. I`II give him the cassette.
a) come b) comes c) will come
4)I have had this bike...two years.
a) for b) since c) already
5) Let`s do it on Sunday. We have very..time today.
a) little b) few c) much
6) If she...me about it I`II tell her everything
a) ask b) asks c) will ask
7) There is...cheese in the fridge. Let`s make cheese
a) little b) a little c) few
8) Mother asks Tom when he... back.
a) come b) comes c) will come
9) -He is ill.
-How long... ill?
a)is he b) was he c) has he been
10)They have got a lot of cakes but they have got.. bread.
a) little b) much c) few.


пожалуйста сделайте я вам скажу спосибо и поставлю отценку заранее спасибо


1

Ответы и объяснения

2014-04-07T20:19:13+00:00
1)c
2)a
3)c
4)b
5)c
6)b

1)a
2)c
3)a
4)a
5)a
6)b
7)b
8)a
10)a

2)c
3)b
4)c
5)b
6)b 
7)b
8)c
9)a
10)a
я же написала
Комментарий удален
там B потому что always не может употребляться с past and present continuous
Комментарий удален
а тьфу да He is