Помогите решить две задачи! задача первая Коню на день дають 4 кг концентратів. Скільки концентратів потрібно 2 коням на 5 днів? вторая задача У кожному з 6 малих наметів по 4 ліжка. У великих наметах по 6 ліжок. Всього у наметах 54 ліжка.Скільки було великих наметів?

1

Ответы и объяснения

Лучший Ответ!
2014-04-03T21:58:01+04:00
1) 4*5=20 кг одному коню на 5 дней
  20*2=40 кг двум коням на 5 дней

2) 6*4=24 л у шести нам
54-24=30 л у великих нам
30:6=5 великих нам