ВЫРАЗИТЕ ВЕЛИЧИНЫ
В часах : 4500 секунд
1800 секунд
150 минут
30 минут
ОБЯЗАТЕЛЬНО С ОБЬЯСНЕНИЯМИ

2

Ответы и объяснения

Лучший Ответ!
2014-03-31T18:49:46+00:00
4500 секунд = 1 година 25 хвилин (1 година = 3600 секунд, 1 хвилина=60 секунд, 1 година=60 хвилин. 4500-3600=900 секунд, а 900 секунд - це 25 хвилин)
1800 секунд = пів години (30 хвилин) (3600\2)
150 хвилин = 2 з половиною години (1 година=60 хвилин, 60+60+30=150)
30 хвилин = пів години

2014-03-31T19:05:10+00:00
В одном часе 3600сек=60мин*60сек
4500/3600=1,25ч

1800/3600=0,5ч

В одном часе 60 мин
150/60=2,5ч

30/60=0,5ч