Срочно помогите
Choose the correct answer
1. I’d like to know what they … about.

A)
are talking


B)
did


C)
speaking


D)
are knowing





2. Our teacher … at the meeting yesterday
and … us many interesting things.


A)
said … talked


B)
told … said


C)
spoke … said


D)
spoke … told




3. I didn't understand what he said, so I
asked him:


A)
'Tell one more!'


B)
'Speak more!'


C)
'Say again!'


D)
'Repeat after me.'
4. He spends a lot of time in the
library, because he …?


A)
like books


B)
enjoys reading


C)
is good student


D)
enjoys to read





5. When I … my old friends we … about our
youth.


A)
meet, talk


B)
met, will talk


C)
met, would talk


D)
am with, talked





6. Our teacher often … that I make good
progress in English!


A)
talks


B)
says


C)
procrastinates


D)
speaks
7. The receptionist … that the woman I
want to … to is coming here in the evening.


A)
spoke … say


B)
spoke … talk


C)
talked … say


D)
said … talk





8. I want to buy one … picture at this
exhibition.


A)
else


B)
more


C)
yet


D)
still





9. Who … you waiting for?

A)
else are


B)
are else


C)
is are


D)
yet are
10. Why … this book?

A)
did you chose


B)
does he likes


C)
read


D)
are





11. It is raining …!

A)
sharpest


B)
sharp


C)
difficult


D)
hard





12. Go … and buy some bread!

A)
to a shopping


B)
shopping


C)
to shopping


D)
in the shopping
13. Give me some … time! I am not ready …

A)
more; yet


B)
still; yet


C)
else; still


D)
more; still





14. When we returned he … still … .

A)
worked, then


B)
was, work


C)
did, worked


D)
was, working





15. Please give me some … coffee!

A)
else


B)
more


C)
yet


D)
still

2

Ответы и объяснения

2014-03-17T09:19:46+04:00
Лучший Ответ!
2014-03-17T09:23:21+04:00
1) a 2) b 3) c 4) d 5) a 6) a 7) d 8) b 9) b 10) a 11) d 12) b 13) a 14) d 15) b
А это правильные ответы ?
думаю 6 лет изучения иностранного языка меня не подвели ) но лучше сверься с кем-нибудь!