За літо господарка виростила 208 птахів :курей,гусей,качок.Курей і качок було 129,а качок і гусей 115,Скільки курей,гусей і качок окремо виростила господарка ?

2

Ответы и объяснения

Лучший Ответ!
2014-02-27T21:29:11+04:00
2014-02-27T21:31:28+04:00
1)208-129=79 (птахів)- всього кількість гусей. 
2)115-79=36 (птахів)- всього кількість курей.
3)79+36=115(птахів)-всього курей і гусей. 
4)208-115=93(птахів)
Відповідь:окремо курей-36,гусей-79,качок-93.