Ответы и объяснения

2014-02-22T16:07:37+04:00
2014-02-22T16:12:27+04:00
У тижні 5 робочих днів.У двох тижнях 5*2=10 робочих днів у трьох тижнях 5*3=15 робочих днів у чотирьох тижнях 5*4=20 робочих днів... і так далі