только на румынском языке
..... Comentator meci de box se transformă stând în celebrul maestru trecut a inelului de o explicație:
..... - O situație interesantă! Doar un singur boxer lovit un alt ardere direct la maxilar. De ce arbitrul nu a contat acest cârlig magnific?
..... - Într-adevăr, lovitura a fost lovit chiar în maxilar, dar în ultimul moment a reusit sa prinda șorturi boxer trage pe urechi, iar arbitrul a calificat această grevă ca o lovitură sub centură.
спасибо
не за что..перевод нужен???
Комментарий удален

Ответы и объяснения

2014-02-19T15:16:21+00:00
..... Comentator meci de box se transformă stând în celebrul maestru trecut a inelului de o explicație: ..... - O situație interesantă! Doar un singur boxer lovit un alt ardere direct la maxilar. De ce arbitrul nu a contat acest cârlig magnific? ..... - Într-adevăr, lovitura a fost lovit chiar în maxilar, dar în ultimul moment a reusit sa prinda șorturi boxer trage pe urechi, iar arbitrul a calificat această grevă ca o lovitură sub centură.