У пекарні для приготування ватрушок витратили 24 кг сиру,на це пішла 1/3 всього сиру,що був у пекарні,на приготування пасок витратили ще 36 кг сиру,скільки кілограмів сиру залишилося в пекарні?

1

Ответы и объяснения

2014-02-17T16:16:05+00:00
        булок-?, витратили-24 кг на ватрушки=1\3  36 кг на паски залишилось-?кг)    1)24*3=72(кг)-булок     2)24+36=60(кг)-витратили
3)72-60=12(кг)  Відповідь:залишилось 12 кг сиру.