У два супермаркети привезли 1800кг картоплі, яку розфасовано в
однакові сітки. У перший супермаркет привезли 540 таких сіток картоплі,
а у другуй - 360 сіток. Скільки кілограмів картоплі привезли в кожний
супермаркет?

2

Ответы и объяснения

2014-02-16T12:18:41+04:00
2014-02-16T12:21:13+04:00
1)540+360=900( сеток)
2)1800:900=2( кг) 
3)540*2=1080( кг) в перый супермаркет
4) 360*2=720( кг) второй супермаркет