24 л фарби розлили у 8 однакових банок. місткість бака на 6 л більша,ніж місткість банки.Скільки потрібно таких баків, щоб розлити 36 л фарби?

2

Ответы и объяснения

2014-01-28T11:22:00+00:00
24/8=3л місткість банки 3+6=9л місткість бака 36/9= 4 бака потрібно
  • nellika01
  • почетный грамотей
2014-01-28T11:22:38+00:00
24/8=3 л- по стільки міститься в 1 банці
3+6=9 л - місткість бака
36/9=4 -бака потрібно