Помогите пожалуйста решить !!! заполните пропуски
III Choosethe right answer.Only one answer is correct.
1 Alaska is located ... Norht America,west of Canada.
a) - b)a c)the d)that
2 ... to go there at once?
a)Had you b)Did you Have c)Must you d) Have you
3 Nobody could make him ... the truth.
a)to tell b) speak c) say d) tell
4) He has always been so proud ... his children!
a) by b) much c) of d) for
5) There isnt ... interesting in your story.
a) many b) much c) lot d) a lot
6)You agree with me,...?
a) do you b)dont you c) are you d)arent you
7)Have you ever ... across the atlantic?
a)fly b) flowed c)flew d)flown
8)... is too dark in here.
a) there b)it c)this d) that
9)Dont forget to congratulate him ... his birthday.
a) on b)for c)with d)about
10)What other books ... detective stories do you read?
a)except b)besides c) beside d) accept
11)alice asked me how ... with my English.
a)was i getting on b)did i get on c) i was getting on d) i am getting on
12)Helen was so fond ... the piano.
a)to play b)pleasant c)pleasure d)pleased
14)Neither I , nor my friends have ... been abroad.
a) never b) also c) ever d)seldom
15)He ... to Liverpool on business and he"ll be back only next week
a)comes b) came c) is going d) had gone
16)Richard ... very attentively when he spoke about his trip.
a)was listened b)listened to c)was being listened d)was being listened to
17)She was a ... girl
a)ten-year-oldb)ten-years-oldc)ten yearsd)of the ten years
18)...lovely music!
aWhat a b)How a c)What d)How
19)Did you notice him take the money and ...
a)left b)leave c)to leaved )leaving
20)This old town is famous for ... beautifull architecture
a)it is b)its c)it"s d)his

2

Ответы и объяснения

Лучший Ответ!
  • nunny
  • главный мозг
2014-01-27T13:40:54+00:00

Это Проверенный ответ

×
Проверенные ответы содержат надёжную, заслуживающую доверия информацию, оценённую командой экспертов. На "Знаниях" вы найдёте миллионы ответов, правильность которых подтвердили активные участники сообщества, но Проверенные ответы - это лучшие из лучших.
1 Alaska is located in  ... North America, west of Canada. a)  - 
2 ... to go there at once? b) Did you have
3 Nobody could make him ... the truth.d) tell
4) He has always been so proud ... his children! c) of
5) There isnt ... interesting in your story. b) much
6) You agree with me,...? b)dont you
7) Have you ever ... across the atlantic? d)flown
8)... is too dark in here.  b)it
9) Dont forget to congratulate him ... his birthday. a) on
10) What other books ... detective stories do you read?  b) besides
11) Alice asked me how ... with my English. c) i was getting on
12) Helen was so fond ... the piano. a)to play (of playing)
14) Neither I , nor my friends have ... been abroad. c) ever
15 )He ... to Liverpool on business and he'll be back only next week  c) is going
16) Richard ... very attentively when he spoke about his trip. d)was being listened to
17) She was a ... girl. a)ten-year-old
18) ...lovely music! c)What
19) Did you notice him take the money and ... b)leave
20) This old town is famous for ... beautifull architecture  b)its

2014-01-27T13:42:49+00:00
1)In
2)
B
3)D
4)C
5)B
6)B
7)D
8)B
9)A
10)
B

11)C
12)
A

13) ?
14)C
15)
C

16)
B

17)
A

18)A
19)B
20)B