З Харкова та Запоріжжя назустріч один одному одночасно виїхали два туристи: на мотоциклі та на моторолері. Швидкість мотоцикла 55 км/год,а моторолера - 30 км/год. Через 3 год туристи зустрілися. Яка відстань між містами?

2

Ответы и объяснения

  • Участник Знаний
2014-01-27T00:56:02+04:00
55*3=165 км - проїхав мотоц
30*3=90 км- проїхав  моторол
165+90=255 км - відстань між містами
Лучший Ответ!
  • yliaks
  • светило науки
2014-01-27T00:58:32+04:00
1 спосіб
1) 55 х 3= 165 (км) проїхав мотоцикліст
2) 30 х 3=90 (км) проїхав моторолер
3) 165+90=255 (км) відстань між містами

2спосіб
1) 55+30=85 (км/год) швидкість зближення
2) 85 х 3 =255 (км) відстань між містами