на склад завезли 3т фруктів: яблук і апельсинів 2456 кг , а бананів і апельсинів 1370 кг . скильки кілограмів апельсинів ,яблук і бананів окремозавезли до складу.
.































\








































































1

Ответы и объяснения

2014-01-22T22:57:18+04:00
Из условия следует, что завезли 3 вида фруктов: апельсины, бананы и яблоки.
3 т=300 кг
1) 3000-2456=544 (кг) - бананов
2) 3000-1370=1630 (кг) - яблок
3) 1370-544=826 (кг) - апельсинов