Выбирите приавильный вариант ответа!!!!

1. А: What would you do in my place?

B:........................................

a) Why don't you go skiing in the Alpes?

b)If I were you. I'd go skiing in the Alps.

c) What you really need to do is to go skiing in the Alps.

d)You should go skoong in the Alps.

2. A:.....................................

B: No way! It's too late.

a) Do I have to meet Paul in the park, mum?

b) Can I meet Paul in the park, mum?

c)Do you want to meet Paul in the park, mum?

d)May I meet Paul in the park, mum?

3. A: I'm having a perty next Saturday. Would you like tocome?

B:.................................................

a) See you then

b) That sounds great!

c) I'd love to

d) That's nothing but an interesting idea.

4. A: Could you pass me the butter, please?

B:..............................................

a) Sure, here you are.

b) Certaintly, rlease.

c)Yes, I'm yust passing the butter.

d)That's right

5. A:I've lost my new golden ring.

B:..................................

a) What is the matter?

b)No problem

c) I'm sorry to hear that

d) Don't worry. I will help you look for it.

6. PLEASE,DO NOT DISTURB!

You can see thei notice........ .

a) in a cinema

b)in a hotel

c)on the door of the staff room at school

d)in a school canteen

7. My sister would like to lean how to play the...... .

a)clarient

b)recorder

c)squash

d)draughts

8. Frank helped me ...... my English homework yesterday afternoon.

a)do

b) to do

c)doing

d) to make

9. Have you got a book ....... describes famous British festivals?

a)where

b)which

c)what

d)that

10. I need ...... sugar in my tea

a)some

b)a few

c)a little

d)much

11. My sister (1)........ me a favour and (2)......... my bed this morning.

a) (1)did; (2)did

b) (1)did; (2)made

c) (1) made; (2) took

d) (1)made; (2)made

12. Lindas's stepfather was cruel to her so she decided to run ...... with her friend.

a)away

b)off

c)out of

d) over

13. I"m really responsibl person, .....

a) am I?

b)am not I?

c) don't I?

d0 aren't I?

14. Five hooligans ...... during yesterday's football match.

a)arrested

b)have arrested

c) have been arrested

d) were arrested

15. It has been pissing down since the morning. We (1)........ play tennis if the weather (2)...... nice today.

f) (1) would; (2) were

b) (1) could; (2) was

c) (1) might; (2)were

d) (1) will; (2) is

16. I'm the best (1)..... languages in class and my parents are proud (2)..... me.

a) (1) in; (2) about

b) (1) with; (2) on

c) (1) at; (2) of

d) (1) in; (2) of

17. My father ......... for ICI company since 2000.

a) is working

b)works

c)has worked

d) has been working

2

Ответы и объяснения

2012-02-29T12:57:19+04:00

10б

11б(1)б(2)

12в

13а

14в

15в(1)е(1)

16а(1)а(2)

17б

Лучший Ответ!
2012-02-29T13:26:54+04:00

1-b, 2-d, 3-c, 4-a, 5-d,6-b, 7-a, 8-b, 9-c, 10-c, 11-b, 12-a, 13-d, 14-c, 15-a,16-d, 17-c