№5 Выберите правильный вариант/ Укажите грамматическое время, которое вы выберите (Present Simple, Present Continuous, Present Perfect,
Present Perfect Continuous; Past Simple, Past Continuous, Past Perfect, Past Perfect
Continuous; Future Simple, Future Continuous, Future Perfect Continuous).








1 My
father …… in his room.



1


a) was working
b) is working


c) will working
d) would be working





2 The
children …… when we came.



2


a) were eating
b) ate


c) are eating
d) eat





3 I …….
tomorrow from 6 till 10.



3


a) am working
b) will work


c) work
d) will be working





4 The girl
……. a big dog now.



4


a) see
b)is seeing


c) sees
d) will be seeing





5 A girl ……. to school tomorrow.


5


a) go
b) went


c) will go
d) goes





6 Picasso …… pictures.



6


a) was painting
b) had painted


c) painted
d) has painted





7 At three
o’clock this morning, Eleanor …….



7


a) studied
b) was studying


c) had studied
d) has been studying





8 Simon
met his wife while she …… at his hospital.



8


a) work
b) works


c) has worked
d) was working





9 John …….
in the same house since 1962 and is going to live there.



9


a) has lived
b) lived



c) was living
d) is living






10 We ……
our reports yet.



10


a) had written
b) haven’t written


c) wrote
d) write





1
у тебя ошибки!)
Комментарий удален
Во первых нельзя сказать- the most long, только -the longest!
heavyer пишется не так, но я всё равно помогу тебе))
Комментарий удален

Ответы и объяснения

  • Nina108
  • почетный грамотей
2014-01-10T10:34:37+00:00
1. b)
2. a)
3. b)
4. b)
5. c)
6. c)
7. b)
8. d)
9. b)
10. c)
В 9 перепроверь!)