Choose the right item.
1. Frustrated is …


a) feeling happy

b) feeling annoyed and impatient

c) feeling strange

d) feeling good


2. Benefit is …


a) disadvantage

b) harm

c) help, support

d) damage


3. Harm is …


a) advantage

b) damage

c) benefit

d) help


4. Lift is …


a) go

b) raise

c) drive

d) pick


5. Improve is …


a) make better, perfect

b) make bigger

c) make worse

d) make less


6. The Gang is … than the Yamuna.


a) long

b) the longer

c) the longest

d) longer


7. That day was … than the day before.


a) bad

b) more bad

c) worse

d) the worst


8. This is … building I’ve ever seen.


a) high

b) higher

c) much higher

d) the highest


9. … way to cook chicken is to roast it.


a) good

b) well

c) better

d) the best


10. The … you start your work, the … results you’ll have.


a) soon, good

b) soonest, best

c) sooner, better

d) sooner, good


11. Do you have a problem? The sooner you deal with it, the sooner you will get … it.


a) with

b) on

c) along

d) over with


12. The cheese smells awful. Perhaps it has gone … .


a) of

b) off

c) through

d) by


13. The sales of his models have brought …large amounts of money since last year.


a) up

b) back

c) out

d) in


14. Her aunt brought her … as her parents died.


a) back

b) out

c) up

d) in


15. Do you feel like you can’t get your ideas … ?


a) off

b) over

c) across

d) by


16. He left … home without informing us.


a) -

b) a

c) the

d) an


17. … president of … USA is a very busy man.


a) A, the

b) The, the

c) -, -

d) The, -


18. … tracksuit he bought yesterday was the wrong size.


a) a

b) an

c) -

d) the


19. … life can be very hard for … poor.


a) -, a

b) A, a

c) The, the

d) -, the


20. … Mount Everest is … highest in … world.


a) The, -, the

b) The, the, the

c) -, the, the

d) -, a,


21. My sister has just started a great career … advertising.


a) of

b) in

c) by

d) with


22. Roger is … charge of this project.


a) on

b) in

c) of

d) over


23. The employees were … pressure to meet tough deadline.


a) under

b) over

c) with

d) by


24. I’m jealous … my best friend’s result in English.


a) of

b) with

c) at

d) in


25. You should be patient … your parents.


a) with

b) by

c) to

d) in


26. Sometimes my father had to meet … .


a) tough time

b) tough line

c) tough deadlines

d) deathlines


27. Who … a new explosive, dynamite?


a) opened

b) discovered

c) found

d) invented


28. The company is growing and needs more … .


a) employers

b) employees

c) colleagues

d) students


29. The company has announced an increase in the worker’s hourly … .


a) money

b) wages

c) salary

d) earnings


30. Columbus … America in 1492.


a) found

b) founded

c) discovered

d) opened


31. He usually … financial control over these projects.


a) take

b) is taking

c) takes

d) took


32. I … . Can you tell Rosemary I’ll see her tomorrow?


a) leave

b) leaves

c) will leave

d) am leaving


33. I …a successful business trip last month.


a) have

b) will have

c) has had

d) had


34. It … a pleasure to do business with you today.


a) is

b) was

c) were

d) has been


35. Look outside! It … .


a) snows

b) snowing

c) is snowing

d) are snowing


36. You … always nervous about your exams.


a) get

b) is always getting

c) will get

d) are always getting


37. I think you … your exam successfully.


a) are passing

b) pass

c) will pass

d) are going to pass


38. Watch out! You … down the stairs.


a) will fall

b) is
going to fall

c) are falling

d) are going to fall


39. He phoned to say he … his bag on the plane.


a) has left

b) left

c) had left

d) has been leaving


40. He … this company since 1999.


a) have owned

b) owns

c) owned

d) has owned


41. When I was in the garden, the sun … and the birds … in the trees.


a) shone, sang

b) has been shining, have been singing

c) were shining, were singing

d) was shining, were singing


42. Mark and Lucy … for five hours when they stopped to eat lunch.


a) were travelling

b) have been travelling

c) travelled

d) had been travelling


43. Sally … all the housework by the time I get home.


a) have done

b) has done

c) had did

d) had done


44. Lora … wonderful after she … a few kilos.


a) looks, lost

b) looked, has lost

c) look, had lost

d) looked, had lost


45. I … Dad … upstairs.


a) am thinking, is sleeping

b) am thinking, sleeps

c) think, sleep

d) think, is sleeping.

2

Ответы и объяснения

  • nunny
  • главный мозг
2014-01-03T11:30:21+00:00

Это Проверенный ответ

×
Проверенные ответы содержат надёжную, заслуживающую доверия информацию, оценённую командой экспертов. На "Знаниях" вы найдёте миллионы ответов, правильность которых подтвердили активные участники сообщества, но Проверенные ответы - это лучшие из лучших.
1b) 2c) 3b) 4b) 5a) 6d) 7c) 8d) 9d) 10c) 11d) 12b) 13d) 14c) 15c) 16a) 17b) 18d) the
19d) 20c) 21b) 22b) 23a) 24a) 25a) 26c) 27b) 28b) 29b) 30c) 31c) takes 32d) 33d) 34d) 35c) 36d) 37b) c) d) все три приемлемы 38
d) 39c) 40d) 41d) 42d) 43d) 44d) 45d)

2014-01-03T11:32:34+00:00
1-b;2-c;3-b;4-b;5-a;6-d;7-c;8-d;9-d;10-c;11-d;12-b;13-a;14-c;16-a;17-b;18-d;19-d;20-c;21-b;22-a;