Бджола Мая за літо назбирала 27 кг липового меду і 24 кг квіткового.А Віллі назбирав 36 кг акацієвого меду і 15кг гречаного.Хто назбирав меду більше і на скільки?Розвяжи задачу за планом.

1

Ответы и объяснения

2013-12-12T14:13:02+00:00
1) 27+24=51 кг Мая
2) 36+15=51 кг Віллі
3) 51-51=0 кг назбирали однакову кількість