Ответы и объяснения

2013-12-06T19:54:06+04:00
 Снігур живе в Середній Європі, за винятком високих гір і частини узбережжя_Північного моря, увесь рік. Його легко впізнати за характерною чорною шапочкою. Самця важко переплутати з яким-небудь іншим птахом завдяки яскраво забарвленим шиї, грудям і черевцю. Птахи обох статей мають однакові білі надхвістя і білі смуги на крилах, помітні при злітанні. Снігурі вирізняються не тільки красою, але й солідністю: вони ніколи не поспішають і не метушаться. 
снігур це чудова зимова пташка.Забарвлення самця до першої зимової линьки темно-коричневе з чорним хвостом і крилами. Забарвлення самки — голубувато-сіра зверху, з чорною шапочкою, крилами та хвостом, білим надхвістям та смугою на крилі. Особливість цього птаха — рожево-червона гордо випнута грудка, за якою снігура впізнають майже всі люди. Прямуючи до російського Сибіру, птахи стають більшими та світлішими.