Два автобуси одночасно і в протележнbх напрямках виїхали із сіл відстань між якими 30 км Перший автобус їхав зі швидкістю 60 км / год а другий зі швидкістю на 10 км\год більшой ніж перший автобус На якій відстані один від одного будуть знаходиться автобуси через 3 години після виїзду

1

Ответы и объяснения

2013-12-03T01:41:07+04:00
Скорость первого 60 км/ч
второго 60+10=70 км/ч
60*3=180км
70*3=210 км
180+210=390 км проедут автобусы за 3 часа
390+30(расстояние первоначальное)=420км расстояние между автобусами с учетом первоначального