Турист пройшов за 4 дні 92км, причому кожного дня він проходив на 2 км менше, ніж попереднього дня. скільки кілометрів турист пройшов останього дня?
решение должно быть уровнением. помогите плиз!!!

1

Ответы и объяснения

  • Участник Знаний
2013-12-01T18:34:02+00:00
4день - х км
3д - х+2
2д - х+2+2
1д - х+2+2+2
х+х+2+х+2+2+х+2+2+2=92
4х+12=92
4х=92-12
4х=80
х=80:4
х=20км - 4 день
20+2=22км - 3д
22+2=24км -2 д
24+2=26км - 1 д