ПЕРЕВЕСТИ НА РУССКИЙ!

3 I think Christmas is just an excuse for us to spend money in horrible stores that have horrible, overpriced objects that no one truly wants or desires, I try to shop as little as possible. I hate to spend my money supporting corporations or slave traders.

4 I hate everything about Christmas I think it's the most horrible holiday based on gluttony and materialism. I didn't believe in the Bible in the first place, and Christmas isn't even the birth of Christ: it's been totally misdated.

5 I don't go in for all of the trees and decorations and lights and that rubbish. It's not that I'm against the commercialisation of it. That doesn't bother me, to be honest. No, I just think that it's a time to be with your mates. So you don't need all of that other stuff.

6 I hate Santa Claus, It's disgusting: a white-haired old man, a fat, jelly-bellied character coming down a chimney he couldn't fit down anyway, Elves? Never believed in them, ReIndeer? It's animal exploitation. If a stranger with white hair and a red suit came into my house. I'd shoot him first and ask questions later. And then I'd steal all the gifts and sell them down at the local flea market.

1

Ответы и объяснения

Лучший Ответ!
2013-12-01T14:21:38+00:00
Я считаю, что Рождество - лишь предлог потратить деньги в кошмарных магазинах с кошмарными дорогими товарами, которые никому не нужны. Я стараюсь покупать как можно меньше. Я ненавижу тратить деньги и поддерживать этим корпорации или работорговцев.
Я ненавижу всё, что касается Рождества. Я считаю, что этот ужасный праздник основан на обжорстве и материализме. Я не верю, что Библия на первом месте, а Рождество даже не рождения Христа: это просто ошибка.
Я не против ёлок, украшений, огоньков и прочего мусора. Я не протестую против их коммерциализации. Меня это не волнует, если честно. нет, я просто считаю, что это время побыть с друзьями. Поэтому весь этот хлам не нужен.
Я ненавижу Санта Клауса, он отвратителен: седой старик, толстый, с сотрясающимся как желе животом, лазит по дымоходу, куда он в принципе пролезть не может. Эльфы? Никогда в них не верил. Северные олени? Это эксплуатация животных. Если седой незнакомец в красном костюме заберётся в мой дом, я сначала пристрелю его, а потом буду задавать вопросы. А потом я прикарманю все подарки и продам их на местной барахолке.
_____
Дико весёлый текст :)