Выбрать правильный вариант ответа
1. The ship________ in a hurricane.
a) was wrecked
b) wrecked
c) has wrecked
d) have wrecked
2. I think she __________ tj the railway station.
a) shall go
b) will to go
c) will goes
d) will go
3. We__________ here since 2000.
a) live
b) lived
c) are living
d) have lived
4. He looks ___________ the sidewalk.
a) on
b) in
c) at
d) to
5. I got ________ at six o'clock.
a) up
b) on
c) -
d) of
6. We shivered _________ cold.
a) of
b) from
c) with
d) off
7. The bus_____ a door.
a) have
b) has
c) to have
d) haves
8. He ________ since 1960.
a) smoke
b) had smoked
c) have smoked
d) has smoked
9. __________ did you meet?
a) Who
b) Who man
c) What man
d) Which
10. If you _______ a student, you would understand me.
a) are
b) was
c) were
d) would be
11. The bread was_______.
a) eat
b) eaten
c) ate
d) eating
12. A house ______ five rooms.
a) out of
b) into
c) with
d) at
13. Where _____ your scissors?
a) do
b) does
c) is
d) are
14. My sister, ______ is twenty, is a student.
a) which
b) -
c) that
d) who
15. We buy bread at the ________.
a) greengrocer's
b) baker
c) baker's
d) grocer's
16. All my friends like to _____ television.
a) look
b) look at
c) watch
d) look on
17. It's time you ______ it
a) did
b) do
c) have done
d) will do

1

Ответы и объяснения

2013-12-01T10:48:54+00:00
Правильность не гарантирую
1-c)
2-c)
3-d)
4-a)
5-a)
6-b)
7-b)
8-d)
9-a)
10-c)
11-b)
12-c)
13-d)
14-a)
15-b)
16-c)
17-с)