Ответы и объяснения

2011-12-21T22:41:51+04:00
птах ледве крупніше горобця. дуже щільного складання, блакитно-сіра зверху зчорними шапочкою, підборіддям, крилами і хвостом, білими надхвостьем і смугою на крилі. Молоді птахи без чорної шапочки. Харчується переважнонасінням, бруньками і ягодами. Годуючись ягодами, виїдає з них насіння, ам'якоть плодів викидає. Гніздиться у хвойних і змішаних лісах.