Ответы и объяснения

2013-11-18T19:38:47+04:00
On Wednesday I had an important interview for a job. I got up at 7 o'clock in themorning and shaved carefully. I put on my best jacket and trousers. I had to travel bytrain, so I walked to the station.
On my way I saw a man who was painting his fence with red paint. The man didn'tnotice me: he was looking at the fence. Then he turned suddenly and splashed mybeautiful trousers! The man apologised to me, but the damage had already been done.
"If I go home, I will be late for the interview," I thought. There was a department storenot far from the station, so I decided to buy a new pair.I found a nice pair of trousers and since I was in a hurry, I decided to change on thetrain. The shop was full, so I paid hurriedly for my trousers, took my shopping bag and left.
I arrived at the station just in time to catch the train. Now I was sure that I wouldn't belate for the interview. I smiled happily at an elderly lady who was staring at my trousersand went to the toilet to change. I threw my stained trousers out of the window. Then Iopened the bag to get my new ones, but all I found was a pink woollen sweater!

Перевод: 
В среду у меня было важное собеседование. Я встал в 7 утра и хорошенько побрился. Я надел свой лучший пиджак и брюки. Я должен был ехать на поезде, поэтому я отправился на станцию. 
По пути я встретил мужчину, который разрисовывал свой забор красной краской. Мужчина не заметил меня, он смотрел на забор. Неожиданно он обернулся и обрызгал мои прекрасные брюки. Мужчина извинился, но уже было всё испорчено. 
"Если я вернусь домой, я опоздаю на интервью" - подумал я. Там был универмаг, недалеко от станции, поэтому я решил прикупить парочку. Я нашёл хорошие брюки, и поскольку я спешил, я решил пересесть на поезд. Магазин был полон, так что я быстренько заплатил за мои брюки, взял сумку и ушёл. 
Я приехал на вокзал как раз вовремя, чтобы успеть на поезд. Теперь я был уверен, что я не опоздаю на интервью. Я счастливо улыбнулся пожилой даме, которая смотрела на мои брюки и пошёл в туалет чтобы всё исправить. Я выбросил мои испачканные брюки из окна, затем открыл сумку чтобы взять новые, но всё что я нашёл, был розовый шерстяной свитер.