Товарний поезд, що рухається зі швидкістю 50 км/год, долає деяку відстань за 11 год. За скільки годин він подолає цю відстань, якщо збільшить швидкість на 5 км/год?

1

Ответы и объяснения

2013-11-11T21:42:20+04:00
1)50*11=550 км
2)50+5=55 км/год          ха ха ха в год
3)550/55=10 лет
2)50+5=55 км/год
3)550/55=10год
За скільки годин? За 10
)))
а чево в год?