Для 4 коней і 24 корів видали 2 ц сіна . Кожному коневі давали 8 кг сіна.Скільки кілограмів сіна давали одній корові?

1

Ответы и объяснения

2013-11-06T08:53:18+00:00
2ц = 200кг
1)8*4=32 - давали всім коням
2)200-32=168 - залишок сіна
3)168/24=7 - по скільки кг давали одній корові