На овочеву базу завезли огірки,помідори картоплю.Помідорів було 315 кг,що в 3 рази менше,ніж картоплі,і на 48 кг більше,ніж огірків.Скільки овочів було завезено?

1

Ответы и объяснения

2013-10-30T18:48:54+00:00
3*315=945 кг картоплі
315-48=267 кг огірків
945+315+267=1527 кг всього овочів