This kind of fish ___ with a white sauce.
Выберите один ответ:
a. is being served
b. is served
c. served
d. has served
Вопрос 3

The United States ___ largely by Europeans.
Выберите один ответ:
a. have settled
b. settles
c. was settled
d. settled

I ___ a decision yet.
Выберите один ответ:
a. made
b. haven’t made
c. will making
d. am making

How long ___ in the National Portrait Gallery?
Выберите один ответ:
a. haven’t you been
b. weren’t you
c. you haven’t been
d. wasn’t you

Mrs. Grant was nervous because she ____ before.
Выберите один ответ:
a. didn’t fly
b. hadn’t flown
c. hasn’t flown
d. wasn’t flying

Programmes can ___ on cassette.
Выберите один ответ:
a. be record
b. to be recorded
c. be recorded
d. record

The director ___ when I came in.
Выберите один ответ:
a. has interviewed
b. is interviewed
c. was interviewed
d. was being interviewed

A new park ___ out by summer.
Выберите один ответ:
a. will lay
b. will be laid
c. would be laid
d. will have been laid

We haven’t had a nice summer for ages, ___we?
Выберите один ответ:
a. have
b. didn’t
c. hadn‘t
d. had

She ___ very well there.
Выберите один ответ:
a. is been looked
b. will look after
c. will be looked after
d. will be looked
Вопрос 12


The telegram about Bilan’s concert ___ when they received the letter.
Выберите один ответ:
a. was delivering
b. had been delivered
c. delivered
d. had delivered

The event ___ before they arrived home.
Выберите один ответ:
a. reported
b. had been reported
c. has been reported
d. was being reported

Nothing ___ of David.
Выберите один ответ:
a. heard
b. will here
c. has ever heard
d. was ever heard
ent ___ in the local newspaper.

Выберите один ответ:
a. had announced
b. was announced
c. is being announced
d. has been announced
Вопрос 16


The words “To be or not to be” ___ Hamlet.
Выберите один ответ:
a. spoke
b. are spoken by
c. were speaking
d. were spoken by
Вопрос 17

When ___?
Выберите один ответ:
a. has the letter posted
b. has the letter been posted
c. did the letter post
d. was the letter posted

I ___ a letter by an unknown person yesterday.
Выберите один ответ:
a. gave
b. have been given
c. was given
d. have given

After the volcanic eruption of 1957 the railway station ___.
Выберите один ответ:
a. has been destroyed
b. destroyed completely
c. was completely destroyed
d. has destroyed

The “Guinness Book of Records” ___in the 50’s.
Выберите один ответ:
a. has first been published
b. was first published
c. first published
d. were first published

1

Ответы и объяснения

2013-10-26T15:16:36+04:00
1)a  2)a  3)b  4)c  5)a  6)d  7)a  8)d  9)a  10)b  11)c  12)c  13)a  14)d  15)a   16)d   17)  c 18)d   19)c   20)c