За день у саду зібрали 740 кг яблук. Частину яблук розклали в 26 ящиків, по 10 кг у кохний, а решту розклали в більші ящики, по 12 кг у кожний. Скільки всього використали ящиків?

1

Ответы и объяснения

  • yfct
  • хорошист
2013-10-17T15:26:12+04:00
1)26*10=260(кг)-в 26 ящиках
2)740-260=480(кг)-осталось яблок
3)480:12=40(ящ)-больших
4)40+26=66(ящ)
Ответ:66 ящиков всего использовали.