Гелікоптер за 2 год пролетів 450 км. Швидкість літака у 2 рази більша за швидкість гелікоптера. На скільки більше пролетить літак за 3 год, ніж гелікоптер за 4 год?
має вийти 450 км.
допоможіть будь ласка)

2

Ответы и объяснения

Лучший Ответ!
2013-10-09T19:47:48+00:00
У геликоптера скорость 450 : 2 = 225 км/ч
У самолета  - 225 * 2 = 450 км/ч

Самолет за 3 години пролетает 450 * 3 = 1350 км
Геликоптер за 4 години -  225 * 4  = 900 км
1350 -900 = 450 км на столько больше пролетает  самолет
2013-10-09T19:48:47+00:00
Швид. гелікокт за годину - 225
шв.літака ща годину - 225*2=450
літ за 3 год = 450*3= 1350
гел. за 4= 225*4=900
1350-900=450