На склад надійшло 1112 кг помідорів у ящиках масою по 32 кг і 40 кг.Ящиків масою 32 кг було 16. скільки було ящиків масою 40 кг?

2

Ответы и объяснения

2013-10-06T14:23:44+04:00
1) 16*32=512 (кг) - помідорів у ящиках по 32 кг
2) 1112-512=600 (кг) - помідорів у ящиках по 40 кг
3) 600/40=15 ящиків масою 40 кг
2013-10-06T14:24:10+04:00
1) 32*16 = 512 кг помідор було у 16 ящиках по 32 кг
2) 1112-512 = 600 кг помідор залишилось у ящиках масою  40 кг
3) 600/40 = 15 ящиків помідор масою 40 кг.