1 вариант. Выберите правильный ответ, который предложен под буквой (А, В, С), и вставьте его в предложение, которое пронумеровано цифрой. 1. Nick ... my close friend. A) am В) is С) are 2. Brian and Victor ... partners. A) am B) is C) are 3. I ... lucky. A) am B) is C) are 4. He ... a lot about cars. A) knows B) know C) known 5. They ... computer programs. A) make B) makes C) making 6. Someone ... here yesterday. A) come B) comes C) came 7. We ... English tea. A) like B) liking C) likes 8. Louisa ... a very interesting job. A) have got B) has got C) having got 9. Jill... to work by bus. A) go B) goes C) going 10. She ... the room every day. A) clean B) cleans C) cleaning 11. What time do you ... up? A) get B) gets C) got 12. How many hours do you ... at the office? A) stay B) staying C) stays 13. Where ... you go after work yesterday? A) do B) does C) did 14. I... my friends last week. A) visited B) visits C) visit 15. Dogs ... very fast. A) run B) runs C) running 16. Summer holidays ... in June. A) staying B) stay C) stays 17. Do you have holidays ... winter? A) on B) in C) at 18. We get to the dacha ... train. A) on B) by C) in 19. I wake up early ... the morning. A) at B) to C) in 20. He ... me a difficult question. A) ask B) asks C) asking 21. We know nothing ... it. A) in B) of C) about 22. She ... see them. A) do not B) is not C) does not 23. Do they live ... Moscow? A) in B) at C) from 24. What kind ... music are you fond of? A) on B) of C) to 25. There were seven students ... the class. A) in B) with C) on 26. They ... stamps. A) collecting B) collect C) collects 27. They are coming ... us. A) with B) of C) to 28.1 get up ... six o'clock. A) in B) at C) to 29. Do you ... a lot? A) travel B) travelled C) travels 30. We ... a contract in Finland last week. A) sign B) signs C) sighed

2

Ответы и объяснения

2013-05-21T16:34:47+00:00

1. Nick ... my close friend. A) am В) is С) are

2. Brian and Victor ... partners. A) am B) is C) are

3. I ... lucky. A) am B) is C) are

4. He ... a lot about cars. A) knows B) know C) known

5. They ... computer programs. A) make B) makes C) making

6. Someone ... here yesterday. A) come B) comes C) came

7. We ... English tea. A) like B) liking C) likes

8. Louisa ... a very interesting job. A) have got B) has got C) having got

9. Jill... to work by bus. A) go B) goes C) going

10. She ... the room every day. A) clean B) cleans C) cleaning

11. What time do you ... up? A) get B) gets C) got

12. How many hours do you ... at the office? A) stay B) staying C) stays

13. Where ... you go after work yesterday? A) do B) does C) did

14. I... my friends last week. A) visited B) visits C) visit

15. Dogs ... very fast. A) run B) runs C) running

16. Summer holidays ... in June. A) staying B) stay C) stays

17. Do you have holidays ... winter? A) on B) in C) at

18. We get to the dacha ... train. A) on B) by C) in

19. I wake up early ... the morning. A) at B) to C) in

20. He ... me a difficult question. A) ask B) asks C) asking

21. We know nothing ... it. A) in B) of C) about

22. She ... see them. A) do not B) is not C) does not

23. Do they live ... Moscow? A) in B) at C) from

24. What kind ... music are you fond of? A) on B) of C) to

25. There were seven students ... the class. A) in B) with C) on

26. They ... stamps. A) collecting B) collect C) collects

27. They are coming ... us. A) with B) of C) to

28.1 get up ... six o'clock. A) in B) at C) to

29. Do you ... a lot? A) travel B) travelled C) travels

30. We ... a contract in Finland last week. A) sign B) signs C) sighed

 

 

2013-05-21T16:40:23+00:00

1B, 2)C,3)A,4)A,5)A,6)С,7)A, 8)B, 9)B, 10)B, 11)A,12)A,13)C, 14)A, 15)A,16)B, 17)B, 18)B, 19)A,20)B, 21)C, 22)C, 23)A, 24)B,25)A,26)B,27)C, 28) B, 29)A, 30)C