Помогите!!! Очень надо решить эти тесты!!! очень прошу! III Choose the correct form 1 I … Dick since 1985. hadn't seen; b)didn't seen; c) haven't seen; d) never saw 2 I … a decision yet. haven't made; b)made; c) am making; d) will make 3 I … to the dentist the other day. have gone; b)went c) have been; d) was going 4 I … that you are wrong. am feeling ;b) feel; c) felt; d) have felt 5 Excuse me, but … for someone? do you wait; b)have you waited; c) were you waiting; d) are you waiting 6 People … on the right in Britain. have driven; b) are driving; c) had driven; d) drive 7 When I … Jill yesterday she was cleaning her teeth. Phoned; b)had phoned; c) was phone; d) has phoned 8 By the time I got to the station, the train ... had left; b)was leaving; c) is leaving; d) left 9 I … terrible time last Saturday. had had; b) had; c) has had; d) would have 10 At three o'clock this morning, Eleanor … . studied; b)was studying; c) had studied; d) has been studying 11 Gene … dinner when his friend called. has eaten; b) ate; c) was eating; d) would have eaten 12 I … two tickets for "The Marriage of Figaro". yet bought; b) bought just c) just buy; d) have just: bought IV Translate into English using “wish” 1 Шкода, що ви прийшли так пізно. 2 Якби я був вільний зараз. 3 Краще ви б відвідали цю виставку. 4 Вона шкодувала, що не розповіла нам цю історію. 5 Він пошкодував, що не прислухався до його поради.

1

Ответы и объяснения

2013-05-19T23:39:01+04:00

1) C 2) A 3)D 4)B 5)D 6)D 7)A 8)A 9)B 10)B 11)C 12)D

4.2 i WISH I WOULD BE FREE NOW. 3 I WISH YOU WOULD VISIT THIS EXIBITION 4.