На фермі добовий надій молока від одніеї корови становив 12 літрів,а через 2 роки 16 літрів. Постав запитання і розв'яжи задачу.

2

Ответы и объяснения

2013-05-06T23:02:13+04:00

На скільки літрів збільшився надій молока через 2 роки?

16-12=4(л) 

Відповідь:на 4 літри  збільшився надій молока через 2 роки

 

 

 

 

2013-05-06T23:07:38+04:00

а ферме суточный надой молока от одной коровы равняется 12 л.,а через 2 года-16 л. сколько литров молока добыто за 3 года



12*12=144(л)за 1 год

16*(12+12)384(л) за 2 года

144+384=528(л ) за три года



можно проще какая разница через 2 года

16-12=4(л) -разница