Ответы и объяснения

2011-04-21T11:57:44+00:00

В дикій природи слони існує всього два види слонів африканський і індійський, які мешкають в Африці і на півдні Азії. Вважається, що африканський слон більший за індійського. Слони це дуже великі тварини, масою до 7 тонн.

Живуть слони 70-80 років. Слони харчуються їжею рослинного походження, і з’їдають за день слонові приблизно 225 кг корму. Дорослі слони воду п’ють за допомогою хобота, Спочатку віни втягують воду в хобот і закривають його, потім підносять кінчик хобота до рота й видувають туди вміст, а от маленькі слоненята п’ють воду ротом.

Слони багато мандрують у пошуках води та їжі.