ПОМОГИТЕ!! ВСТАВИТЬ НУЖНОЕ СЛОВО!!
1) Each country has___ system of education/
a) its; b) it's; c) it.
2) These students___graduate from the college next year.
a) were; b) are; c) will
3) His parents sent___ to the grammar school
a) him; b) his; c) he
4) Children___ secondary education at school.
a) has got; b)gets; c) get
5) Many students___ in hostels
a) live; b) lives; c) to live
6) Throughout ___ country there is a network of higher educational establishments.
a) them; b) their; c) theirs.
7) Comprehensive schools___ all types of secondary education.
a) has combined; b) combined; c) combines
8)The first university___founded in 1755 in Moscow on the initiative of M.V. Lomonosov.
a) to be; b) was; c) were
9) Colleges___ different courses.
a)offer; b) to offer; c) is offering
10) Some students failed___entrance exams
a) ours; b)their; c) mine
11) What departments___there in your institution?
a)are; b) is; c) were
12) Our environment must be___
a)clen; b)dirty; c)fast
13) Many species of animals live free of danger from man in___
a)homes; b) boxes; c) national parks
14) Cars and factories____ the air
a)pollute; b) pollutes; c) is polluting
15) Progress can be blamed in___problems.
a) much; b) many; c) little
16) Air and water____ to all countries
a) belong; b) belongs; c) belonged
17) Our forests can die___ acid rain
a) with; b) to; c) from
18) Most of the____ are valued for their fur
a) animals; b) fish; c) insects
19) Using chemicals may___ the cause of ecological pollution
a) be; b) had; c) are
20) The construction of purifying systems helps to____ ecology
a) damage; b) improve; c) to harm

2

Ответы и объяснения

2013-04-25T08:09:39+04:00

2. с

3.a

4.c

5.a

6.b

7. a

8.b

9.c

10.b

11.a

12.a

13.c

14.a

15.b

16.a

17.c

18.a

19.c

20.b

 Я все делала сама, в английском я очень хорошо разбираюсь, ну а первое я не знаю, простите(

2013-04-25T08:09:56+04:00

t's 2 will  3 him 4 get 5 live 6 their 7 combined 8 was 9 offer 10 their 11 are 12 clean 13 - 14 polute 15 - 16 belong 17 from 18 animals 19 be 20 -Номера 15, 13 и 20 незнаюкак, для остальных номеров предлагаю такое решение