Машина їхала 3 год зi швидкiстю 58,4км/год i 4 год зi швидкiстю 61,2 км/год
Знайдiть середню шкидкiсть машини на всьому шляху.
Помогите плис срочно нужно

1

Ответы и объяснения

  • Участник Знаний
2013-04-18T13:03:05+00:00

1. Весь путь

58,4*3+61,2*4=175,2+244,8=420

2, Всё время

3+4=7

3, Средняя скорость

420/7=60км/ч

 

ВсЁ!!!