73.35*1000=
4.73:100=

6:24=

0.63:0.9=

5.6:0.14=

(по действиям)

(15-12.8)*2.4+1.12:1.6=

(Розв*язати рівняння)

24.072:(300-у)=0.12

(только решение)

катер плив 2.6 години проти течії рвчки і 1.6 години за течіею. На скільки більше проплив катер, рухаючись проти течії річки , ніж за течіею, якщо швидкість течії дорівнює 1.9 км/год, а власна швидкість катера-27.3 км/год?
(решить)

спростити вираз 3.49у+4.51у+2.3 і знайти його значення при у=0.09.
(решить)
Оленка купила 6 пакетиків горішків і отримала 0.4 грн здачі.Для покупки 9 пакетиків їй не вистачило 2.9 грн.Скільки коштує пакетик горішків?

1

Ответы и объяснения

2013-04-17T00:59:15+04:00

73.35*1000=73350
4.73:100=0.0473

6:24=0.25

0.63:0.9=0.7

5.6:0.14=40

(15-12.8)*2.4+1.12:1.6=5.98
1. 15-12.8=2.2

2. 2.2*2.4=5.28

3. 1.12:1.6=0.7

4. 5.28+0.7=5.98

24.072:(300-y)=0.12
300-y=24.072/0.12
300-y=200.6
y=300-200.6
y=99.4

3.49у+4.51у+2.3=8y+2.3=8*0.09+2.3=3.02

Все что понял, решил. Увы не знаю украинского.