На машину навантажили однакові бочки із солоними огірками загальною масою 4 т 840 кг. У кожній бочці 70 кг огірків, а маса бочки з росолом 18кг . Скільки було всьго кілограмів орірків?

2

Ответы и объяснения

2013-04-11T11:42:03+00:00

1) 70+18 = 88 (кг) - маса бочки з розсолом та огірками.
2) 4840/88 = 55 (шт.) - було бочок.
3) 55*70 = 3850 (кг) - було огірків.
Відповідь: 3850 кг було всього огірків.

Лучший Ответ!
2013-04-11T11:42:23+00:00

1)70+18=88(кг)-огірків та розсолу разом в 1 бочці;

2)4840:88=55(б.)-всього;

3)55х70=3850(кг)

Відповідь:3т850кг огірків навантажили у вантажівку.