Маринка прочитала книжку обсягом 420 смторінок за 12 днів.Скільки сторінок вона зможе прочитати протягом 5 канікулярних днів,якщо за день читатиме на 8 сторінок більше? Дякую за допомогу)))

1

Ответы и объяснения

2013-03-30T15:28:55+04:00

1. 420/12= 35 (стр.) - читала за один день.

2. 35+8=43(стр.) - будет читать в день.

3. 43*5 = 215 (стр.) - прочитает за пять дней.