Test 1. Whenever he...the train h stays at Bens house a) misses b) missed c)has missed 2. If you ... harder, you`d have passed a)study b) studied c) had studied 3. I ... down the job if they don`t raise the salary a)turned b) had turned c)will turn 4. Stop right now and I ... angry a) wouldn`t have been b) wouldn`be c)won`t be 5. I`d ... out with you, if I wasn`t so tired a) went b) have gone c)go 6. If she ... angry with you, you`re very lucky a) wasn`t b)hasn`t been c) isn`t 7. Unless you ... him , he`ll never find out a) tell b) had told c) told 8. If you... Janet, can you tell her I`m looking for her? a)saw b)see c)had seen 9. If Mark ... tell him I`m not in a)had phoned b)phones c)phoned 10. If you pay the tiskets now, we ... them tomorrow a)would deliver b)will deliver c) deliver 11. As long as you ... sure, then it`s alright with me a)Are b)were c)had been 12. Buy me a drink and I ... you back later a) would pay b) will pay c) would have paid 13. You won`t win ... you enter the competition a) provided b)unless c) as long as 14. If you had lots of money , what..? a)would you have done b) will you do c)would you do 15. Provided you ... me , everything will be okay a)had helped b)help c) helped 16. We wouldn`t ...our flight, if we`d left earlier a)have missed b) miss c)missed 17. I wouldn`t ...that if I were you a)do b)have done c) did 18. I`m sure Ellen would have been happier if she... on holiday a)goes b)had gone c) went 19. Luke ... so careless, if he`d know what would happen a) wouldn`t have been b) won`t be c) wouldn`t be 20. If John... on time, I would have been surprised a) arrives b) had arrived c) arrived

1

Ответы и объяснения

2013-03-20T15:25:13+00:00

1-a

2-c

3-c

4-c

5-c

6-b

7-a

8-b

9-b

10-b

11-a

12-b

13-b

14-c

15-a

16-a

16-b

17-a

18-a

19-c

20-b