№788 Для обкладиння одыэї кымнати купити 10 рулоныв шпарелер, а для другої 15.Усього було 250 м. шпалер. Скылькы метрыв шпалери пышло на кожну кымнату.

2

Ответы и объяснения

2013-02-19T23:12:58+04:00

250/(10+15)=10(м)- в одном рулоне;

10*10=100(м)-на первую комнату;

10*15=150( м )- на вторую комнату.

Лучший Ответ!
2013-02-19T23:16:32+04:00

1.) 10+15=25(р.) - всього рулонів.

2.) 250:25=10(м) - в одному рулоні.

3.) 10 * 10=100(м) - пішло на першу кімнату.

4.) 10 * 15=150(м) - пішло на другу кімнату.

Відповідь: 100 м пішло на першу кімнату, 150 -- на другу.