Кравчиня пошила першого дня 2 сукні а другого дня пошила 3 сукні всього витратила 10 метрів скільки кравчиня витратила метрів тканини першого дня

2

Ответы и объяснения

2013-02-15T11:49:43+04:00

2+3=5 сукна за 2 дня

10/5=2 метров ткани в день

2*2=4 метров ткани в первый день