за 7 хвилин майстриня розписала 28 глечикив за скильки хвилин вона розпише 40 глечикив якщо за одну хвилину розписуватиме на 1 глечик бильше....

2

Ответы и объяснения

2013-02-10T15:12:52+04:00

1)скільки глечиків розписувала майстриня за хвилину?

28:7=4

2)скільки глечиків буде розписувати майстриня за хвилину?

4+1=5

3)за скільки хвилин майстриня розпише 40 глечиків?

40:5=8 хвилин

2013-02-10T15:13:58+04:00

28/7=4-за одну минуту

4+1=5 будет делать за 1 минуту

40/5=8 минут