з двох туристичних баз відстань між якими 34 км іийшли одночасно пішохід і лижник пішохід ішов із шіидкістю 5 км\год а лижник 12 км\год через який час вони зустрінуться

2

Ответы и объяснения

2013-02-03T09:57:18+00:00

12+5=17км/ч-скорость сближения

34/17=2 часа до встречи

2013-02-03T09:58:35+00:00

5+12 = 17 км/год - Спільна швидкість 

34:17 = 2 год - Вони зустрінуться через 2 години.